BrandRO, proiectul nostru de suflet

IMG_20150916_132001

In anul 2010 incepeam, la initiativa Biz, un proiect curajos: topul brandurilor romanesti. Spun ca era curajos pentru ca putini credeau pe atunci ca exista cu adevarat valoare in “romanesc”. Printre putinii care credeau se aflau Biz si Unlock. Ne-am intalnit, ne-am organizat si am inceput sa facem treaba.

Anul acesta lansam al 6-lea top si a 6-a carte. Interesul pentru BrandRo a crescut de la an la an. Sa nu credeti insa ca e usor. Am intampinat si dificultati, dar nici o secunda nu ne-am gandit sa renuntam. Am crezut in proiect pana la capat. Si credem in continuare.

Credem cu tarie ca brandurile romanesti trebuie incurajate si protejate. Credem ca noi, oamenii, suntem principalii responsabili de ceea ce se intampla cu produsele noastre, cu marcile noastre, cu noi insine, ca natiune. Si credem in recunoastere pe baza unor merite reale.

Pentru noi, oamenii de la Unlock, BrandRO este o investitie de suflet. Este contributia noastra la recunoasterea valorii locale. Mica in share, mare ca implicare. Este modul in care noi spunem publicului: “credeti mai mult in voi si in ce puteti face. Aveti grija de romanesc, ca daca nu o faceti voi, nu o va face nimeni!”

Sa avem spor in continuare!

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>