Cam cat de cool si de insightful poate fi o reclama la detergent

bubblepop1Ani de zile in publicitate si research s-a vorbit despre reclamele la detergenti ca fiind exemple de ne-creativitate. Plictisitoare, functionale, exagerate, jucate prost, cu exces de metafore apropo de ce poate face un detergent hainelor tale.
Azi cea mai plictisitoare categorie a devenit super indrazneata. Si insightful. Si pe trend. Si nu cu orice detergenti, ci cu cei din mainstream si economy. Probabil acolo exista si mai multa libertate locala pentru a construi pe insight.

Dero se asociaza cu designeri romani, creeaza concursuri de creativitate de ambalaj, concepe maratoane
Cam cat de cool e asta? Si cat de mare engagement poate crea cu consumatorii? Va spunem noi din ce vedem la oameni. Mult. Cand brandurile economy si categoriile commodity incep sa comunice stil de viata modern, sanatos, impregnat de valori locale, ei isi insipira si isi educa target-ul. Cei care inca mai cred ca vorbesc cu gospodina teleghidata au de-a face cu o mare provocare

Si de-ar fi numai Dero! De curand a aparut o noua campanie la Bonux, un mare salt de la tanti Maria. Incredibil de insightful si de adevarata, in linie cu ce vedem noi ca se intampla cu oamenii. Cu gospodinele ingrijorate transformate in femei cu idei.
Campania Desteptaretzele ne-a impresionat. Puteti sa credeti ca e vorba despre Bonux-ul pe care il iubea acum cativa ani Magda Catone?

Am vrea sa transmitem un mesaj tuturor clientilor (ai nostri sau ai altora:) care inca mai cred ca oamenii nu s-au schimbat. Schimbarea in detergenti a inceput. Voi?

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

One thought on “Cam cat de cool si de insightful poate fi o reclama la detergent

  1. Tһis page really has ɑll the info I wanted about this subject and dіdn’t know who to ask.

Leave a Reply

Your email address will not be published.