Meet Masterchef Cami

Screen Shot 2015-05-07 at 09.27.03Exista pe lumea asta oameni extraordinari despre care nu vorbim suficient. Unul dintre acesti oameni este Cami, partenera mea dintotdeauna. Si prietena mea. Cami este my Jiminy The Cricket si Sam din Lord of the Rings.

Cami este omul care are intotdeauna ceva bun de spus, care judeca (nu prejudeca), care este dispus la mult efort, in numele unor credinte si al unor principii de viata sanatoase. Putini putem face ce face ea – sa rezistam, sa nu ne enervam, sa incercam sa ne gandim mereu si la celalalt. Costurile personale sunt destul de mari. Dar cu totii stim ca avem nevoie de astfel de oameni in preajma.

Dincolo de rolul lui Cami in Unlock, ea are un talent deosebit pe care putini il cunosc. Gateste dumnezeieste. Si pentru ca este un unlocker autentic, Cami a ales de curand sa-si urmeze visul de a gati si a luat primul examen de bucatar. De azi inainte vorbiti cu Masterchef Cami, specialist in tapas:) Si lucreaza part time la un restaurant faimos din Bucuresti.

Oricand poti fi cine vrei tu sa fii!

PS: Cami m-a rugat sa spun ca “nu, nu a plecat de la Unlock! Lucreaza la restaurant in timpul ei liber”. Aviz celor cu fantezie debordanta:)

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.